Nyheter

Koreanska artisten Crush skrev en sång till sin hund

Den koreanska artisten Crush är känd för sin unika mix av R&B och hiphop och har släppt hits som ”Beautiful” och ”Oasis”. Men det är inte bara hans musik som gör honom populär, utan även hans kärlek till sina djur.

I låten Woo ah hyllar han sin hund Doyou som är en femårig Japansk spets som dessutom har ett eget konto på Instagram. Texten i låten går bland annat ”white skin, cute nose, soft hair” och ”when you lean on my shoulder, I feel sleepy”. Efter att fansen fick reda på att låten handlar om hans hund har de haft svårt att ta den på allvar.

Många artister har hyllat sina husdjur

Crush är inte ensam om att skriva en låt om ett husdjur, även artister som The Beatles, Neil Young och Pink Floyd har skrivit låtar om sina husdjur. Det kanske ska ses som en tradition att hylla våra fyrbenta vänner i musik?

I slutändan handlar det om att visa kärlek och uppskattning till de som står oss nära, oavsett om det är en partner eller ett husdjur. Så det är kanske inte helt fel att skapa en serenad till ett husdjur? De kanske till och med uppskattar det!

Hur som helst, går det nog att konstatera att Doyou är stolt över sin husse Crush och hans musikaliska hyllning till henne.